19 Temmuz 2010 Pazartesi

ÖLÜDENİZ TEKNE TURU

BU YAZ (2010) TATİLİMİZİ FETHİYE'DE GEÇİRDİK Kİ LANET OLSUN Kİ ÖLÜDENİZDEN BİR TEKNE TURUNA KATILDIK.TEKNENİN ADI VOLKAN 4 TÜ.KAPTAN GEZİNİN İLK BAŞLADIĞI ANDAN İTİBAREN MÜŞTERİLERLE KAVGA ETMEYE BAŞLADI.BU ARADA YABANCI TURİSTLERE GAYET LAUBALİ DAVRANIYORDU.KEYFİ OLARAK BAZI YERLERDE SÜREYİ UZATIYORDU.MESELA BİZE YARIM SAAT BURDAYIZ DİYOR HERKES YARIM SAAT SONRA TEKNEDE HAZIR OLDUĞU HALDE O CANI İSTEDİĞİ ANDA HAREKET EDİYORDU.KAPTAN İÇİN HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN ADİ İNSANDI DİYEBİLİRİM.HERKESLE AYRI AYRI KAVGA ETTİ.HATTA TÜM TÜRKLERE İNGİLİZCE OLARAK KÜFÜR ETTİ..GEZİDE EĞLENMEK YERİNE KEŞKE BİTSE DİYE DUA ETMEYE BAŞLAMIŞTIK.HATTA KAPTANA BİZİ ALDIĞIN YERE BIRAK ,BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUZ DİYE BELİRTTİK..O DA YİNE HEP OLDUĞU GİBİ SERT VE ALAYLI BİR ŞEKİLDE SİZ EĞLENMEYİ BİLMİYORSANIZ BEN NE YAPIM DİYE CEVAP VERDİ..BİNDİĞİMİZ TEKNENİN ADI VOLKAN 4 KAPTANIN ADI İSE OKAN ATASOY'DU...TABİ İNDİĞİMİZDE İLGLİ KİŞİLERE ŞİKAYET ETTİK...AMA BİR GÜNÜMÜZ ZİYAN OLDU SAYESİNDE...ÖLÜDENİZ TURLARINA SAKIN BİNMEYİN HEPSİNDE DUŞ YOK KALABEKLER VADİSİNE GÖTÜRÜYORUZ DİYORLAR YALAN..ŞELALE VAR DİYORLAR KÖYLÜLER SUYU TARLALARINA ÇEVİRMİŞLER ŞELALE FALAN YOK..AYRICA KELEBEKLER VADİSİNE GİRİŞ 5 TL İDİ BU PARAYI ÖDEYİNCE YARIM SAAT DAĞ TIRMANIYORSUNUZ BUNU TIRMANDIK NE KELEBEK VAR NE BİŞEY..PALAVRA HERŞEY..AMA FETHİYE TURLERI MESELA 12 ADA TURU HARİKA..YİNE KEKOVA TURU ŞAHANE ÇOK EĞLENDİK..
RAZİYE

4 yorum:

  1. Merhaba.
    oncelikle herkesin haklı olarak verilen hizmetten memnun kalmadıgı ve/veya magdur duruma dusuruldugunde hakkını araması gerekli yerlere şikayetlerini sunması hakkıdır ve yapılması gerekmektedir ( gercekleri yansıttıgı surece )
    sayın sward - raziye hanım.
    yazmıs oldugunu şikayet icerikli yazınız hicbir dayanagı olmayan gerceklikten uzak ve sadece karalama amaclı olarak yazılmış söz dizimlerinde ote bir sey degildir. soz konusu turlarımıza heryıl binlerce insan katılmakta ve su ana kadar tek bir şikayet bile almadıgımızı bilmenizde fayda oldugunu dusunuyoruz ( mucbir durumlar haric, olası kötü hava/ deniz kosulları nedeni ile tur rotasının degismesi. teknede rahatsızlık veridi davranıslarda bulunan misafirlerin uyarılması ve gerekirse turlardan ihrac edilmeleri.) soz konusu turlarımızdan birine katılmışsanız bunu belgeleri ile birlikte kanıtlamanız aksi durumda hakkınızda bu sitede yazmıs oldugunuz gerceklerden uzak yorumunuz/ şikayetinizden kanıt gosterilerek yasal islem baslatılacaktır.
    boyle bir duruma mahal vermemek icin gerceklerden tamamen uzak ve carpıtılarak yazmıs oldugunuz yazınızı kaldırmanız icin oncelikle sizinle iletisime gecmeyi faydalı gorduk. hic bir turumuzda soz konusu yazınızda belirttiginiz gibi misafilere kufur veya hakaret iceren soylemlerde asla bulunulmaz bizler yaptıgımız isin oneminin bilincinde yıllarca bu sektorde hizmet vermis koklu bir firmayız. kelebekler vadisi konusuna gelince ise. soz konusu yerin adı kelebekler vadisidir. kimse size binlerde milyonlaraca kelebek gorme sozu vermez veremezde sadece vadide kaplan tarzı kelebeklerinde yasadıgı belirtilir.
    kelebekler vadisi ile ilgili bir diger sikayetiniz olan şelale:) hanım efendi manavgat veya niagara şelaleri benzeri birseymi bekleyip beklemediginiz bilemiyoruz lakin kelebekler vadisi iclerine yurudugunuzde 2 adet selale oldugu bilgisi verilir hatta ilk ufak selaleye yurunebildigi ama ikinci daha buyuk olana ise ip kullanılarak tırmanmak gerektigi hatta bunun tehlikeli olması nedeni ile ikinci selaleye cıkılmaması konusunda her turda misafirler uyarılır. fakat gelin gorunki her turda enaz 150 kisinin oldugu bir grupta sadece sizden sikayet geliyor. eger bashetmis olduklarınız sadece ufak bir kısmı bile gercek olsa onlarca şikayet almamız gerekirdi.
    soz konusu gercekleri yansıtmayan yazınızı kaldırmanızı aksi durumda hakkınızda yasal islemlere baslanacagı ve gerekli yerlere suc duyurularında bulunulacagını bir kez daha hatırlatır. iyi gunler dileriz.

    YanıtlaSil
  2. Tekne turu gezileri hakkında yaptığınız paylaşımlar çok güzel takibinizdeyim.

    YanıtlaSil
  3. Fethiye Turları hakkında herkes olumlu olumsuz yorum yapmış öncesinde şunu bilmek gerekir 5 gece 6 günlük ve üstelik 500 600 TL lik bir turdan ne kadar üst düzey beklentileriniz olabilir ki? Kimse size o fiyata Titanic rahatlığını sunmaz.Piyasaya baktığımızda fethiye turunu yapan 2 firma göze çarpıyor. Bunlardan birtanesi tintin tur ve diğeri Gezinomi Fethiye Turları bence Fethiye turuları arasında en ucuz olanı http://www.gezinomi.com/tur-detay/her-gun-hareketli-fethiye-turu

    YanıtlaSil
  4. http://www.bogazturuu.com/bogazda-yat-turu/ bu sayfadan boğazda yat turu hakkında bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil